ΠΟΕ ΔΟΥ

Κυριακή,21 Ιουλίου 2024

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΠΟΕ-ΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

E-mail Εκτύπωση PDF
ΣΥΛΛΟΓΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΚ. E-MAIL
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΑΜΒΡΟΥΛΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Δ.ΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 30100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ –ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Δ.ΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 20100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ.ΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 4 24100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΡΤΑΣ- ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΚΟΡΔΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 20 ΑΘΗΝΑ 10672 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΧΑΪΑΣ-ΗΛΕΙΑΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΤΕΡΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΟΥ Α'ΠΑΤΡΩΝ 26441
ΒΟΙΩΤΙΑΣ –ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δ.ΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΥΡΑ ΔΥΟ ΔΕΝΤΡΑ 34100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Δ.ΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΛΑΥΔΙΟΥ ΠΕΠΕΡ 57 ΡΟΔΟΣ 85100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΕΒΡΟΥ ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΥΕΔΔΕ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 68100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ ΝΑΣΙΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ Δ.ΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Δ.Κ. ΣΤΑΜΚΟΥ 20 58100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ –ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΦΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ-ΧΑΛΚΙΔ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 52 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 54635 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.ΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 6 46100 v Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΝΑΤΣΙΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Δ.ΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΥΕΓΕΡΤΟΥ ΔΟΜΠΟΛΗ 30 45332 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΡΑΜΑΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ ΚΟΥΛΑ  ΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΠΑΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.ΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 22 50200 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΚΩ/ΝΑ Δ.ΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 49100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΗΓΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΕΔΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 50200 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΣΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΕΔΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 41222 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΛΕΣΒΟΥ –ΧΙΟΥ ΠΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΛΑ Δ.ΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 8 81100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Â ΚΟΥΝΤΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΞΑΝΘΗΣ ΧΑΣΑΠΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ Δ.ΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 67100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Δ.ΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1 69100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΣΑΜΟΥ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δ.ΟΥ ΣΑΜΟΥ – ΣΑΜΟΣ 83100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΣΕΡΡΩΝ ΝΑΥΡΟΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΣΕΡΡΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ζ΄ΣΕΡΡΕΣ 62125 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΟΛΟΚ/ΝΗ &ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ 42100 k Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.ΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΝΑΡΗ & ΑΝΘΗΛΗΣ 35100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Δ.ΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 73134 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.